Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

Πρόβλημα με την οθόνη του λαπτοπ σας ; Αναλαμβάνουμε την αντικατάστασή της!

Έσπασε ή ράγισε η οθόνη του λάπτοπ σας μετά απο πτώση/πίεση; Μήπως παρατηρείτε ασυνήθιστα χαμηλό φωτισμό; Έχουν αρχίσει και εμφανίζονται οριζόντιες ή κάθετες γραμμές στην οθόνη σας; Ξαφνικά ξεκίνησε να τρεμοπαίζει;

Μην απελπίζεστε ! Οι τεχνικοί μας μπορούν να αναλάβουν υπέυθυνα και γρήγορα να σας την αντικαταστήσουν!

Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή δυσλειτουργία παρουσιάζει η οθόνη , και γενικά το λάπτοπ σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε αμέσως μαζί μας. 


Εφόσον η συμβατή οθόνη υπάρχει άμεσα διαθέσιμη στο κατάστημά μας, η αντικατάσταση της μπορεί να γίνει επιτόπου, έυκολα και γρήγορα, εντός 20 λεπτών.





Στην περίπτωση που δεν γνωρίζετε ποιο ανταλλακτικό αντικαθιστά το δικό σας, είμαστε πάντοτε πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να σας καθοδηγήσουμε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail. 

 Το κατάστημά μας προσφέρει ενημερωμένο τιμοκατάλογο με χιλιάδες φθηνά Laptop parts και για όλους τους τύπους φορητών υπολογιστών (HP, Asus, Dell, Lenovo, Toshiba, Acer, MSI, Sony, Apple Macbook, Samsung κλπ).






Για οποιοδήποτε ανταλλακτικό, επισκευή και πάσης φύσεως ζητήματα με ηλεκτρονικούς υπολογιστές μπορείτε να μας βρείτε στο κατάστημά μας στον Νέο Κόσμο στην οδό Βολταίρου 4.


Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2109247000 ή μέσω e-mail στη διεύθυνση info@itsys.gr


Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook: www.facebook.com/itsysoe


Βρείτε μας στο Skroutz: http://www.skroutz.gr/m/1657/ITsys


Για την ουσιαστική αξιολόγηση των υπηρεσιών μας, επισκεφθείτε τις σελίδες: review.itsys.gr


Viber: Αποστολή φωτογραφιών/ Έλεγχος Συμβατότητας: 6984380156






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου