Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Power Button Board OEM για laptop ASUS N61J N61JV N61JQ N61JA N61V N61VN N61DA

 Power Button Board OEM για laptop ASUS N61J N61JV N61JQ N61JA N61V N61VN N61DA από την ITsys !




Το power board είναι καινούργιο, καλύπτεται από εγγύηση 2 ετών και μπορείτε να το παραγγείλετε από την ιστοσελίδα μας :

https://www.itsys.gr/power-button-board-asus-n56j-jn-jr-jk-n56v-vm-vj-vz-vb-ddnj88pi000-switch-board-oem-kod-1-brd058-html?search=1-BRD058


Στο stock μας θα βρείτε ανταλλακτικά όλων των ειδών! Κύριος στόχος μας, είναι να καλύπτουμε τις ανάγκες των άμεσα ενδιαφερόμενων, ανεξαρτήτως συνθηκών, και να μην μένουμε στάσιμοι απέναντι στη διαρκώς εξελισσόμενη αγορά! Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι, με ένα παντός καιρού ανανεωμένο και επίκαιρο τεχνολογικά stock!


Στο site μας θα βρείτε ανταλλακτικά για τα περισσότερα μοντέλα Laptop της αγοράς!

Είμαστε Ελληνική εταιρία με έδρα την Αθήνα. Όλα τα προϊόντα μας είναι ετοιμοπαράδοτα και καινούρια και συνοδεύονται από δύο χρόνια εγγύηση! 

Οι κριτικές των πελατών μας, επιβεβαιώνουν οτι εκτός των επαγγελματικών υπηρεσιών μας και της υψηλής ποιότητας των προϊόντων μας, οι τιμές μας είναι οι χαμηλότερες στην αγορά! 

Στην περίπτωση που δεν γνωρίζετε ποιο ανταλλακτικό αντικαθιστά το δικό σας, είμαστε πάντοτε πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να σας καθοδηγήσουμε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail. Η αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν και η παράδοση γίνεται την επόμενη εργάσιμη! Το κατάστημά μας προσφέρει ενημερωμένο τιμοκατάλογο με χιλιάδες φθηνά Laptop parts και για όλους τους τύπους φορητών υπολογιστών (HP, Asus, Dell, Lenovo, Toshiba, Acer, MSI, Sony, Apple Macbook, Samsung κλπ). 

Πολλές φορές θα παρατηρήσετε οτι το ανταλλακτικό που θα φτάσει στα χέρια σας, μπορεί να μην είναι το ίδιο με αυτό που έχετε παραγγείλει, σε κάθε περίπτωση όμως θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με αυτό που παραγγείλατε και θα είναι πλήρως λειτουργικό και συμβατό με το Laptop σας.


Για οποιοδήποτε ανταλλακτικό, επισκευή και πάσης φύσεως ζητήματα με ηλεκτρονικούς υπολογιστές μπορείτε να μας βρείτε στο κατάστημά μας στον Νέο Κόσμο στην οδό Βολταίρου 4.

Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2109247000 ή μέσω e-mail στη διεύθυνση info@itsys.gr

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook: www.facebook.com/itsysoe

Βρείτε μας στο Skroutz: http://www.skroutz.gr/m/1657/ITsys

Για την ουσιαστική αξιολόγηση των υπηρεσιών μας, επισκεφθείτε τις σελίδες: review.itsys.gr

Viber: Αποστολή φωτογραφιών/ Έλεγχος Συμβατότητας: 6984380156


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου