Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Επισκευή laptop Acer aspire 7755G

Επισκευή laptop Acer aspire 7755G




Ο τεχνικός μας προχώρησε στην επισκευή του Acer aspire 7755g.Οι επισκευές που πραγματοποιήθηκαν ήταν  καθαρισμός πλακέτας από υγρά, φυσικός καθαρισμός από σκόνη και αλλαγή θερμοαγωγιμης πάστας, αλλαγή πληκτρολογίου και αναβάθμιση από μηχανικό δίσκο σε ssd. 



Μια από τις συχνές βλάβες στο πληκτρολόγιο ενός λάπτοπ είναι να χυθεί κάποιο υγρό πάνω του άλλα  η πιο συχνή αιτία εμφάνισης βλάβης πληκτρολογίου στο laptop είναι η σκόνη. Είναι εύκολο να χαλάσουν τα κουμπιά του, αν δεν έχει γίνει ποτέ ένας προσεχτικός καθαρισμός. Η σκόνη εισβάλει μέσα στο μηχανισμό του και παρεμβάλλεται ανάμεσα στην πλακέτα και τα πλήκτρα. Η υγρασία, και ιδίως ο συνδυασμός της με τη σκόνη, προκαλεί εύκολα βλάβη στο πληκτρολόγιο του laptop σας.







(ITsys Κωδικός Προϊόντος :40034GR) 
Model: MP-10K33GR-6981
 P/N: PK130IN1A01
 KB KBI170A394 
Language: GK
 V3-771G-53214G75BDCaii MODEL NO: VA70



Το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο μπορείτε να το βρείτε στο ηλεκτρονικό  κατάστημα μας πατώντας εδώ.  



Η εμφανής διαφορά ανάμεσα σε έναν HDD - μηχανικό σκληρό δίσκο κι έναν SSD - σκληρό δίσκο μνήμης μόνιμης εγγραφής, είναι ότι ο πρώτος είναι ένας απλός μαγνητικός δίσκος που αποθηκεύει τα δεδομένα σε μαγνητικές περιστρεφόμενες πλάκες όπου διαβάζονται από κινούμενες κεφαλές, ενώ ο δεύτερος δεν έχει μηχανικά, κινούμενα μέρη και τα δεδομένα αποθηκεύονται μέσα στα τσιπάκια.
Αν και τα laptop έχουν αναβαθμιστεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, σχεδόν σε όλα τους τα υποσυστήματα, οι μηχανικοί σκληροί δίσκοι δεν έχουν εμφανίσει καμία αλλαγή στη βασική τεχνολογία λειτουργίας τους και δεν έτσι δεν έχουν καταφέρει να ακολουθήσουν αυτή την εξέλιξη. Αυτό συνεπάγεται ότι είναι το υποσύστημα που ευθύνεται στο 90% των περιπτώσεων για την αργή λειτουργία τους. 

Έτσι ο SSD έρχεται να λύσει το πιο σημαντικό πρόβλημα του HDD, την χαμηλή ταχύτητα λειτουργίας. Οι αυξημένες επιδόσεις, όπως κι αν το δει κανείς, είναι ο σημαντικότερος λόγος αναβάθμισης ενός προσωπικού υπολογιστή που χρησιμοποιεί κάποιον ΗDD, αντικαθιστώντας τον με έναν καινούργιο SSD. 

Είτε αναφερόμαστε σε PC ή Mac, τα βασικότερα πλεονεκτήματα χρήσης ενός SSD σε σύγκριση με έναν HDD είναι ο εντυπωσιακός πολλαπλασιασμός της ταχύτητας του υπολογιστή και η ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας. Ο SSD δίσκος μνήμης λόγω του ότι δεν έχει μηχανικά μέρη μπορεί και προσφέρει:

  1.  αυξημένες επιδόσεις
  2.  ταχύτητα στις λειτουργίες, γρήγορη εκκίνηση/τερματισμός 
  3. ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας 
  4.  μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας (λόγω χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος)
  5. δεν ελκύει θερμότητα/ δεν ζεσταίνεται
  6.  αθόρυβη λειτουργία 
  7.  μηδενικοί κραδασμοί
  8.  ελαχιστοποίηση ενδεχόμενης αστοχίας/ απώλειας δεδομένων (από επίπτωση κραδασμών) 










Όλα τα ανταλλακτικά στο κατάστημα μας  είναι ετοιμοπαράδοτα και οι επισκευές γίνονται άμεσα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία βρισκόμαστε στη Βολταίρου 4, Αθήνα και μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε τηλεφωνικά ή μέσω email  (τηλ.2109247000, e-mail:info@itsys.gr)
Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε και στο Facebook: www.facebook.com/itsysoe
Μπορείτε να μας βρείτε και στο Skroutz: http://www.skroutz.gr/m/1657/ITsys

Για την ουσιαστική αξιολόγηση των υπηρεσιών μας, επισκεφθείτε την σελίδα:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου